Näin saat uraluvan Rautjärvelle

Uraluvan saat liittymällä jäseneksi

Rautjärven moottorikelkkailijoiden ylläpitämillä kelkkareiteillä ajaminen edellyttää uralupaa. Uralupa osoitetaan uralupatarralla, joka hankitaan Rautjärven moottorikelkkailijoilta. Uralupatarran lunastus tarkoittaa samalla yhdistyksen jäseneksi liittymistä. Jäsenmaksuilla katetaan kelkkaurien suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta aiheutuneet kulut. Toimintakauden jäsen- ja liittymismaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Vuosikokouksen talousarvion käsittelyn yhteydessä tulevan toimintakautemme kustannukset jaetaan pääasiassa jäsenmaksuina jäsentemme kesken. Tästä syystä jäsenmaksun säännöllinen eli vuosittainen maksaminen varmistaa kunkin toimintakauden onnistumisen edellytykset. Jäsenmäärämme on vuosittain n. 30-40 kelkkailijaa.

Jäsenmaksun maksamalla olet oikeutettu liimaamaan uralupatarran moottorikelkkaasi ja ajamaan kaikilla Etelä-Karjalan kelkkakerhojen ylläpitämillä moottorikelkkaurilla. Rautjärven kunnan alueella olevat moottorikelkkaurastot Vaahterukselta Torsalle ja Simpelejärvelle saakka ovat Rautjärven moottorikelkkailijat ry:n ylläpitämiä. Pääsääntönä voidaan pitää, että kannattaa maksaa jäsenmaksu siihen moottorikelkkayhdistykseen, jonka alueella eniten ajaa. Tällä tavoin voit varmistua, että saat juuri sinulle kohdistetut tiedotteet ja ajouraasi liittyvät tärkeimmät uutiset. Lisäksi näin toimimalla pystyt vaikuttamaan vuosikokouksessa juuri niiden urastojen kuntoon, millä eniten ajat. Kotisivujemme etusivulta löydät tärkeimmät kelkkailuun liittyvää uutiset ja urakartan. Myös Facebook-sivuilla pyrimme ilmoittamaan kauden tärkeimmät tiedotteet ja kelkkailijoiden muut kuulumiset. Yhdistyksemme on mukana Rautjärven matkailu ry:n toiminnassa ja pyrimme osaltamme lisäämään kuntamme matkailun houkuttelevuutta.

Täytä lomake näillä ohjeilla

1. Täytä alla oleva sähköinen jäsenhakemuslomake. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
2. Lue kerhon säännöt ja tietosuojaseloste, ja sitoudu noudattamaan niitä.
3. Lähetä sähköinen jäsenhakemuslomake.
4. Yhdistyksemme jäsenrekisterin ylläpitäjä lähettää sinulle lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen uralupatarran ja laskun jäsenmaksun maksamista varten.
5. Liimaa tarra moottorikelkan tuulilasiin, vasemman ajokahvan puolelle.
6. Maksa jäsenmaksu 2 viikon kuluessa jäseneksi liittymisestä.
7. Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti seuraavana vuonna, ja saat postitse uuden toimintakauden uralupatarran ja laskun jäsenmaksun maksamista varten seuraavinakin vuosina.

Täytä lomake uralupaa varten

Voit lähettää jäsenhakemuksen oheisella lomakkeella. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Jos joku pakollinen kohta ei muistu juuri nyt mieleesi, ohita kenttä kirjoittamalla siihen xxx, niin päivitämme tietosi puuttuvilta osin myöhemmin.